Termeni și condiții

Termeni și condiții

Acești Termeni și Condiții aparțin firmei SC BOB ALIMENT SRL (înregistrată la Registrul Comerțului Botoșani sub nr. J07/765/1992 , având CUI RO 618690 ), denumită în cuprinsul acestui site și „ Pizza Deja Vu”, „magazin online/virtual”, „site” sau „noi” și privesc serviciile oferite prin intermediul magazinului virtual www.pizzadejavu.ro.

Termenul „Client” face referire la toate persoanele fizice și/sau juridice care accesează magazinul online sau comandă, prin orice mijloc agreat de www.pizzadejavu.ro , produsele de pe site-ul www.pizzadejavu.ro.

Utilizarea de către Client a site-ului www.pizzadejavu.ro echivalează acceptarea Termenilor și Condițiilor (T&C) din prezentul document, precum și asumarea expresă a faptului că SC BOB ALIMENT SRL își rezervă dreptul de a revizui și actualiza site-ul și întreg conținutul său (incluzând prezenții T&C) fără notificare prealabilă – fapt care nu exonerează Clientul de obligația de a cunoaște și respecta conținutul acestui site.

Contul Client

În vederea folosirii site-ului www.pizzadejavu.ro și a serviciilor oferite de magazinul online, Clientul se obligă să:
– furnizeze date reale și complete, completând toate câmpurile solicitate în formularul de înscriere și să le actualizeze ori de câte ori intervin modificări.
– furnizeze o adresă de e-mail validă și să activeze contul creat și atașat respectivei adrese de e-mail. Autentificarea și urmărirea comezilor se va face cu ajutorul aceste adrese de e-mail motiv pentru care vă recomandăm să indicați o adresă pe care o utilizați în mod recurent.

www.pizzadejavu.ro își rezervă dreptul de a anula conturile și/sau comenzile plasate din conturi care prezintă suspiciunea unor conturi false sau conținând informații neveridice.

În cazul în care www.pizzadejavu.ro constată că, în crearea Contului, Clientul a furnizat date nereale, neactuale sau incomplete, care i-au adus prejudicii, poate angaja răspunderea civilă sau penală a Clientului, după caz.

Comandă și plată

Clientul va plasa comanda online și va primi confirmare pe e-mail ( la adresa cu care a fost creat Contul client).
Toate prețurile și, după caz, costul de livrare sunt exprimate în LEI și includ TVA.
Prin plasarea comezii, Clientul confirmă că își asumă și acceptă Termenii și Condițiile și se obligă să ridice produsele și să plătească prețul afișat în Coșul de cumpărături. www.pizzadejavu.ro se obligă sa livreze produsul la adresa comunicată digital de către Client.

Obligațiile Clientului

Clientul se obligă să respecte următoarele asumându-și în totalitate consecințele unor acțiuni contrare celor de mai jos:
– să nu folosească informațiile, pozele sau orice alte materiale de pe site în scop comercial, sau orice alt scop exceptând scopul personal. Folosirea sub orice formă, incluzând scopuri publicitare/comerciale este strict interzisă.
– să nu copieze, multiplice, distribuie sau folosească informațiile, pozele sau orice alte materialele (grafică, logo, design) de pe site, fără acordul scris, obținut în prealabil de la www.pizzadejavu.ro. Toate aceste elemente sunt proprietatea www.pizzadejavu.ro și sunt protejate de legea privind drepturile de autor.

Date cu caracter personal

www.pizzadejavu.ro se obligă să nu divulge terților datele personale ale Clientului (precum nume, prenume, adresa de corespondență, telefon, adresa de e-mail), fără acordul acestuia, cu excepția cazurilor prevăzute de legislația română. Magazinul online www.pizzadejavu.ro este gestionat cu respectarea prevederilor Legii nr. 677/2001 (pentru protecția persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date), modificată și completată, și Legii nr. 506/2004 (privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice). www.pizzadejavu.ro se obligă să stocheze și administreze datele personale furnizate de Client în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate (comandă, livrare, comunicare, marketing, publicitate).

Disclaimer

www.pizzadejavu.ro lucrează cu specialiști în domeniul artei fotografice pentru a pune la dispoziția Clientului imagini de calitate, care reflectă calitatea și detaliile produselor noastre. Cu toate acestea, dorim să atragem atenția asupra faptului că, deși fotografiate individual și acordând atenție tuturor particularitățor, pot apărea diferențe între imaginea de prezentare și preparat. Aceasta se poate datora setărilor aparaturii foto sau a device-ului pe care Clientul vizualizezează imaginea. www.pizzadejavu.ro. nu poate garanta o acuratețe 100% a culorilor și texturilor.

MODALITĂȚI DE PLATĂ

Plățile se pot face astfel:

– numerar, la livrarea produselor sau la ridicarea personală de la punctul de lucru;

– plata cu cardul, la livrarea produselor sau la ridicarea personală de la punctul de lucru.

Website-ul www.pizzadejavu.ro este operat de către:

SC BOB ALIMENT SRL., CIF: RO 618690,  Reg. com.: J07/765/1992, Adresa: Șos. Iașului, numărul 21, Botoșani, Județ: Botoșani.

LIVRARE

Produsele se livrează într-un interval cuprins între 30 minute și 120 minute de la comandă. Modul de livrare este prin curierat propriu și în casete termice.

RETURNAREA PRODUSELOR

Având în vedere că produsele reprezintă bunuri alimentare perisabile și preparate în momentul comenzii, acestea nu se pot returna după ce au fost predate clientului.

0
  • Comanda minimă este de 35,00 lei pentru municipiul Botoșani!
0
Coșul meu
Coșul tău este golÎnapoi la meniu
Call Now ButtonM E N I U →