Politica de confiden╚Ťialitate


SC BOB ALIMENT SRL, av├ónd sediul social ├«n Boto╚Öani – Bulevardul George Enescu, Nr.4, jude╚Ťul Boto╚Öani, ├«nregistrat─â la Registrul Comer╚Ťului sub nr. J07/765/1992, av├ónd CUI RO618690, este operator de date cu caracter personal. Datele cu caracter personal vor fi colectate ╚Öi prelucrate de c─âtre BOB ALIMENT SRL numai ├«n m─âsura permis─â prin Regulamentul General (UE) 679/2016 privind protec╚Ťia persoanelor fizice ├«n ceea ce prive╚Öte prelucrarea datelor cu caracter personal ╚Öi privind libera circula╚Ťie a acestor date, numit ├«n continuare GDPR.

Termeni ├«n ├«n╚Ťelesul Regulamentului General (UE) 679/2016:

ÔÇ×date cu caracter personalÔÇŁ ├«nseamn─â orice informa╚Ťii privind o persoan─â fizic─â identificat─â sau identificabil─â (ÔÇ×persoana vizat─âÔÇŁ); o persoan─â fizic─â identificabil─â este o persoan─â care poate fi identificat─â, direct sau indirect, ├«n special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un num─âr de identificare, date de localizare, un identificator online sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identit─â╚Ťii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;

ÔÇ×prelucrareÔÇŁ ├«nseamn─â orice opera╚Ťiune sau set de opera╚Ťiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau f─âr─â utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, ├«nregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozi╚Ťie ├«n orice alt mod, alinierea sau combinarea, restric╚Ťionarea, ╚Ötergerea sau distrugerea;

ÔÇ×restric╚Ťionarea prelucr─âriiÔÇŁ ├«nseamn─â marcarea datelor cu caracter personal stocate cu scopul de a limita prelucrarea viitoare a acestora;

ÔÇ×operatorÔÇŁ ├«nseamn─â persoana fizic─â sau juridic─â, autoritatea public─â, agen╚Ťia sau alt organism care, singur sau ├«mpreun─â cu altele, stabile╚Öte scopurile ╚Öi mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; atunci c├ónd scopurile ╚Öi mijloacele prelucr─ârii sunt stabilite prin dreptul Uniunii sau dreptul intern, operatorul sau criteriile specifice pentru desemnarea acestuia pot fi prev─âzute ├«n dreptul Uniunii sau ├«n dreptul intern;

ÔÇ×persoan─â ├«mputernicit─â de operatorÔÇŁ ├«nseamn─â persoana fizic─â sau juridic─â, autoritatea public─â, agen╚Ťia sau alt organism care prelucreaz─â datele cu caracter personal ├«n numele operatorului;

ÔÇ×parte ter╚Ť─âÔÇŁ ├«nseamn─â o persoan─â fizic─â sau juridic─â, autoritate public─â, agen╚Ťie sau organism altul dec├ót persoana vizat─â, operatorul, persoana ├«mputernicit─â de operator ╚Öi persoanele care, sub directa autoritate a operatorului sau a persoanei ├«mputernicite de operator, sunt autorizate s─â prelucreze date cu caracter personal;

ÔÇ×consim╚Ť─âm├óntÔÇŁ al persoanei vizate ├«nseamn─â orice manifestare de voin╚Ť─â liber─â, specific─â, informat─â ╚Öi lipsit─â de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta accept─â, printr-o declara╚Ťie sau printr-o ac╚Ťiune f─âr─â echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc s─â fie prelucrate.

BOB ALIMENT SRL prelucreaz─â datele personale colectate exclusiv ├«n temeiul ┼či cu scopul livr─ârii produselor comandate ╚Öi pentru asigurarea comunic─ârii cu beneficiarul.

Prin citirea prezentei Politici de protec╚Ťia datelor cu caracter personal a╚Ťi luat la cuno╚Ötin╚Ť─â faptul c─â v─â sunt garantate drepturile prev─âzute de GDPR, respectiv:

– dreptul la transparen╚Ťa informa╚Ťiilor, a comunic─ârilor ╚Öi a modalit─â╚Ťilor de exercitare a drepturilor dvs.,
– dreptul la informare ╚Öi acces la datele dvs. cu caracter personal,
– dreptul la rectificare si dreptul la ╚Ötergerea datelor,
– dreptul la restric╚Ťionarea prelucr─ârii,
– dreptul la portabilitatea datelor,
– dreptul la opozi╚Ťie ╚Öi de a nu fi supus unui procesul decizional individual automatizat,
– dreptul de a v─â adresa Autorit─â╚Ťii de Supraveghere (ANSPDCP) ├«n caz de ├«nc─âlcare a drepturilor dvs. garantate de legisla╚Ťia privind protec╚Ťia datelor cu caracter personal.

Pentru exercitarea drepturilor mai sus men╚Ťionate sau pentru orice ├«ntrebare legat─â de modul ├«n care datele dumneavoastr─â sunt utilizate ori dac─â unele dintre datele despre dumneavoastr─â sunt incorecte, v─â pute╚Ťi adresa cu o cerere scris─â, datat─â ╚Öi semnat─â c─âtre BOB ALIMENT SRL Boto╚Öani, Bulevardul George Enescu, Nr.4, jud. Boto╚Öani, ├«n aten╚Ťia responsabilului cu protec╚Ťia datelor ÔÇô sau la adresa de mail contact@pizzadejavu.ro.

├Än cerere, v─â rug─âm s─â men╚Ťiona╚Ťi dac─â dori╚Ťi ca informa╚Ťiile s─â fie comunicate la o anumit─â adres─â (po╚Ötal─â sau e-mail) sau printr-un serviciu de curierat care s─â asigure c─â ve╚Ťi primi personal informa╚Ťiile. V─â rugam s─â ╚Ťine╚Ťi cont c─â, ├«nainte de a da curs oric─ârei astfel de cereri, ne rezerv─âm dreptul de a v─â verifica identitatea, pentru a ne asigura c─â solicitarea provine chiar din partea dumneavoastr─â. De asemenea, v─â este recunoscut dreptul de a v─â adresa justi╚Ťiei pentru orice ├«nc─âlcare a drepturilor dumneavoastr─â privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Informa╚Ťiile pe care ni le furniza╚Ťi vor fi utilizate ╚Öi stocate doar ├«n scopul pentru care le-a╚Ťi furnizat, pentru a administra, a sprijini ╚Öi a evalua serviciile noastre, inclusiv pentru a pre├«nt├ómpina ├«nc─âlcarea securit─â╚Ťii sistemelor ╚Öi pentru respectarea legii ╚Öi a termenilor no╚Ötri contractuali.

├Än acest sens, BOB ALIMENT SRL va stoca datele dvs. ├«n conformitate cu Politica de Confiden╚Ťialitate a Datelor care reglementeaz─â termene-limit─â prestabilite ╚Öi bine documentate pentru diferite categorii de date cu caracter personal, ├«n func╚Ťie de specificul opera╚Ťiunilor pentru care sunt necesare.

Mai mult, BOB ALIMENT SRL se asigură că datele cu caracter personal sunt adecvate, relevante și limitate la ceea ce este necesar pentru scopurile în care sunt prelucrate si de asemenea, se asigură că perioada pentru care datele cu caracter personal sunt stocate este limitată, iar la împlinirea termenelor limită, datele personale nu vor mai fi prelucrate în aceste scopuri.

BOB ALIMENT SRL NU VA FURNIZA datele dumneavoastr─â cu caracter personal ALTOR COMPANII.

Sesiz─âri
├Än cazul ├«n care considera┼úi c─â drepturile nu v-au fost respectate sau c─â folosim datele dvs. personale ├«n mod abuziv, ave╚Ťi dreptul s─â depune╚Ťi o pl├óngere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. ├Än Rom├ónia, datele de contact ale autorit─â╚Ťii de supraveghere pentru protec╚Ťia datelor sunt urm─âtoarele:

Autoritatea Na╚Ťional─â de Supraveghere a Prelucr─ârii Datelor cu Caracter Personal
B-dul G-ral Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București
Telefon: +4 0318 059 211 sau +4 0318 059 212
E-mail: anspdcp@dataprotection.ro
Website: www.dataprotection.ro

F─âr─â a v─â afecta dreptul dvs de a contacta ├«n orice moment autoritatea de supraveghere, v─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi ├«n prealabil ╚Öi v─â promitem c─â vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problem─â pe cale amiabil─â.

Administrator,
Data: 16.11.2019


COMENZI LA DOMICILIU

0331-109-565

0748-615-241


Luni – Duminic─â: 08:00 – 22:30

Bulevardul George Enescu 4
(mai jos de Profi – maternitate, l├óng─â farmacia Anca)

Livrare gratuit─â
Comanda minim─â: 25 lei

A╚Ötept─âm sugestii ╚Öi reclama╚Ťii
la adresa: deja_vu35@yahoo.com

Pre╚Ťurile se pot modifica ulterior f─âr─â notificare prealabil─â.
Cere╚Ťi informa╚Ťii la momentul efectu─ârii comenzii.