Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate

1. DECLARAȚIE

SC BOB ALIMENT SRL va respecta dreptul la intimitate. Nu vom folosi niciodată și sub nici o formă datele dumneavoastră de contact sau informațiile pe care ni le trimiteți în alte scopuri în afară de scopul pentru care au fost trimise și nu le vom împărtăși niciodată unor terțe persoane sau companii.

2. COLECTAREA ȘI UTILIZAREA INFORMAȚIEI

Nu vom vinde, oferi sau închiria aceaste informații unor terțe persoane sau companii sub nici o formă informațiile colectate din acest site. Datele dumneavoastră pot fi comunicate decât în cazul în care ne vor fi solicitate de dumneavoastră sau de autoritățile statului Român prin mandat judiciar.

Informațiile furnizate de dumneavoastră și înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și sunt comunicate numai următorilor destinatari: partenerii contractuali ai subscrisei în vederea furnizării de curierat și servicii de plată bancară.

Toate aceste date colectate sunt păstrate până când utilizatorul cere ca acestea să fie șterse.

Colectăm informații atunci când ne furnizați personal prin: abonarea la newsletter, trimiteți feedback sau e-mail la adresa noastră sau achiziționați produse de pe acest site.

Tipurile de informații pe care le putem avea sunt: datele de identitate (date la efectuarea unui contract, trimiterea unui e-mail sau abonarea la newsletter), istoricul de navigare pe site-ul nostru (dacă ați dat accesul) și informațiile pe care ni le-ați trimis sau transmis din conversațiile cu operatorul nostru și mesajele trimise).

3. FORMULARUL DE CONTACT

Pentru a ne contacta, utilizatorul trebuie să completeze un formular de contact în care să ofere anumite informații (nume, telefon, adresa de email). Această informație este utilizată pentru a contacta utilizatorul în legătură cu serviciile de pe site pentru care el și-a manifestat interesul.

4. COMANDA PRODUSELOR

Pentru a putea beneficia de serviciile oferite de SC BOB ALIMENT SRL, va trebui să furnizați anumite date cu caracter personal. Refuzul dumneavoastră de a furniza aceste date va determina imposibilitatea folosirii serviciilor SC BOB ALIMENT SRL și a derulării relațiilor de tip comercial. Ca regulă generală, puteţi vizita website-ul SC BOB ALIMENT SRL fără a fi necesar să furnizaţi datele personale.

Firma nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor care au link-uri pe acest site (legături de natură comercială sau publicitară). Răspunderea pentru aceste site-uri o poartă în întregime proprietarii acestora.

Termenul de livrare al produselor comandate este cel stipulat în secțiunea Livrare. SC BOB ALIMENT SRL nu poate fi tras la răspundere pentru întârzierile cauzate de firma de curierat sau de imposibilitatea acesteia de a contacta clientul în timp util pentru respectarea termenului de livrare.

Prețurile produselor se pot schimba și modifica fără un anunț prealabil. Imaginile produselor sunt reale dar există produse care au imagini cu titlu de prezentare sau un produs poate avea ca imagine o repetiție de produse. Detalii suplimentare pentru produse se pot solicita telefonic.

Există posibilitatea ca în urma unei erori anumite produse care apar pe site și sunt comandate de Client să nu mai existe pe stoc. Într-un asemenea caz, Firma va contacta Clientul care a plasat comanda și îl va informa. Clientul poate aproba primirea comenzii fără produsul care nu mai este disponibil sau poate anula întreaga comandă. Orice suma achitată în avans va fi returnată clientului în cazul anulării unei comenzii.

5. INFORMAȚII DIN RAPOARTE DE MONITORIZARE A TRAFICULUI

Atunci când vizitați un site web dezvăluiți anumite informații despre dvs. precum adresa dvs. IP, ora vizitei dvs., locul de unde ați intrat în site-ul nostru, informații despre dispozitiv (cum ar fi modelul de hardware, versiunea sistemului de operare, browserul folosit etc). SC BOB ALIMENT SRL, ca și alți operatori, înregistrează aceste informații cu scopul de a îmbunătății experiența utilizatorilor și calitatea serviciilor oferite. Aceste date conform noii legi în vigoare o să fie analizate numai cu acordul dumneavoastră.

6. SECURITATE

În conformitate cu cerințele legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, și ale legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, SC BOB ALIMENT SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră sau altă persoană.

SC BOB ALIMENT SRL a implementat măsuri fizice, electronice şi administrative de protecţie în conformitate cu reglementările menite să protejeze datele dumneavoastră personale.

Aceste date pot fi accesate doar de către un număr restrâns de persoane autorizate conform punctului 2. al Politicii de confidențialitate.

Depunem eforturi pentru a proteja SC BOB ALIMENT SRL și utilizatorii noștri împotriva accesului neautorizat sau a modificării, dezvăluirii ori distrugerii neautorizate a informațiilor pe care le deținem..

În special:

  • Vă oferim acces securizat la datele personale

  • Ne revizuim practicile de colectare, stocare și prelucrare a informațiilor, inclusiv măsurile de securitate fizice, pentru a oferi protecție împotrivă accesului neautorizat la sisteme.

  • Restrictionăm accesul la informațiile cu caracter personal, oferindu-l numai persoanelor autorizate care sunt îndreptățite să afle respectivele informații pentru a le putea prelucra în numele nostru și care se supun unor obligații contractuale stricte de confidențialitate și pot fi trași la răspundere sau cărora li se poate desface contractul dacă nu îndeplinesc aceste obligații.

În cazul în care baza noastră de date a fost afectată în vreun fel ne asumăm responsabilitatea de a vă anunța și a anunța și autoritățile GDPR în maxim 72 de ore de la producerea evenimentului.

7. ANUNȚATEA MODIFICĂRILOR

Dacă decidem să ne schimbăm politica, vom afișa aceste schimbări pe această pagină astfel încât utilizatorii noștri să fie întotdeauna informați cu privire la informațiile pe care le colectăm, cum le utilizăm și în ce circumstanțe, dacă există, le facem publice. Dacă decidem să utilizăm informații personale în alte scopuri sau modalități decât cele prezentate la momentul în care au fost înregistrate, îi vom anunța pe utilizatori prin intermediul unui e-mail.

Utilizatorii vor putea să fie sau nu de acord cu utilizarea informațiilor în alte scopuri. Vom utiliza informațiile în concordanță cu politica sub care informațiile au fost culese.

8. DREPTURILE TALE CA UTILIZATOR AL SITE-ULUI

Conform Legii 677/2001 vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de vă adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

9. ȘTERGEREA ȘI MODIFICAREA INFORMAȚIILOR PERSONALE

Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteți trimite un un e-mail scris la adresa deja_vu35@yahoo.com.

10. CADRUL LEGAL

Toate prevederile acestui act sunt construite pentru a urma prevederile legilor din România și vor fi interpretate conform legilor Românești în vigoare.

0
  • Comanda minimă este de 35,00 lei pentru municipiul Botoșani!
0
Coșul meu
Coșul tău este golÎnapoi la meniu
Call Now ButtonM E N I U →